Aftenmenu

Gældende fra torsdag d. 1. december til og med torsdag d. 29. december 2022
 
Sæson menu
Postevand ad libitum kr. 12,- pr person
 
Forret:
Cremet hummer bisque med pocherede fiskeboller & stegte jomfruhummerhaler,
urter i brunoise & dildolie
Chardonnay, Oxford Landing, Australien
 

Forret/Mellemret:
Ølbraiseret grisekæbe med smørstegt grønkål, æbler & hasselnødder 

– “gløgg”-sauce & råsyltede tyttebær
Ripasso, Bertani, Veneto, Italien

Hovedret:
Sprængt andebryst med rødkål, appelsin & tranebær 
- karamelliseret løgkompot,
pommes krokette, balsamico-glace & sauce gastrique orange
Cotes du Rhone-Villages, Le Plan Des Moines, Rhône, Frankrig

Oste:
5 slags danske oste med garniture & sprødt
10 Years Old Tawny, Graham’s, Douro, Portugal

Dessert:
Ris ala mande ala Ho Kro med ris-fromage, creme, kirsebær, is, vanille & mandler
Brachettto, Rosa Regale, Castello Banfi, Piemonte, Italien

Til alle hovedretter serveres sauce & kartofler ved siden af
 

2 retter kr. 375,-
2 retter med vinmenu kr 555,-

3 retter kr. 425,-
3 retter med vinmenu kr. 695,-

4 retter kr. 500,-
4 retter med vinmenu kr. 860,-

5 retter kr. 550,-
5 retter med vinmenu kr. 1.000,-

 

A la Carte

Forret:
Ho Kro´s røgede laks med mango/chili salsa,
rørt friskostcreme, cashewnødder & sprødt rugbrød
Tillægspris kr. 15,-

Hovedret:

Dagens lyse fisk i filet smørstegt i rugmel med variation af hokkaido-græskar,
ristede cashewnødder & hvidvinssauce

Tillægspris kr. 25,-

Dessert:
Ho Kro´s is-tallerken med 3 slags is & tilbehør
Tillægspris kr. 15,-

Eksempel på tillægspris:
2 retters menu med kroens hjemmerøget laks til forret
& sprængt and til hovedret

2 retter kr. 375,- + kr. 15  i tillæg for laks – i alt kr. 390,- for 2 retter

Børneretter (serveres til børn under 12 år)

Panko-paneret fisk med grøntsagsstave, pommes frites eller pasta  85,-
 
Kødsovs med grøntsagsstave, pommes frites eller pasta 85,-
 

Børne is – Hjemmelavet is efter kokkens valg 65,-