Aftenmenu

Gældende fra torsdag d. 1. juni til og med lørdag d. 1. juli 2023
 
Sæson menu
Postevand ad libitum kr. 12,- pr person
Mineralvand 45,- pr kande
 

Forret:
Tempurastegte jomfruhummerhaler med hjertesalat i syrnet dressing,
marineret glaskål, avocadocreme & tapiokachips
2021 Riesling, Paradiesgarten, Bassermann Jordan, Pfalz, Tyskland

Forret/Mellemret:
Tærte med pocherede kalvebrisler i aspargesfrikassé.
Aspargessalat & crunch af sprød Als skinke
2020 Pinot Noir, L´Oree du Sabia, Loire, Frankrig

Hovedret:
Stegt oksecuvette med grillet blomkål, spinatpuré,
råsyltede rabarber, små bagte kartofler & pebersauce
2018 Château Morillon, Grand Cru, Bordeaux, Frankrig

Oste:
5 slags oste med tilbehør
2018 Chardonnay, Côtes du Jura Blanc, Domaine Bourdy, Frankrig

Dessert:
Jordbær “snitte” med friske jordbær,
jordbærfromage, creme, is og glasur i lag med sprød kage
2022 Albalonga, Auslese, Johann-Peter Kämmerer, Pfalz, Tyskland

 
Til alle hovedretter serveres sauce & kartofler ved siden af
 

2 retter kr. 375,-
2 retter med vinmenu kr 555,-

3 retter kr. 425,-
3 retter med vinmenu kr. 695,-

4 retter kr. 500,-
4 retter med vinmenu kr. 860,-

5 retter kr. 550,-
5 retter med vinmenu kr. 1.000,-

 

A la Carte

Forret:

Ho Kro´s røgede laks med mango/chili salsa,
rørt friskostcreme, cashewnødder & rugbrødcroutons
Tillægspris kr. 15,-

Hovedret:

Krydderurtebagt lys fisk i filet med stuvet spidskål,
grønne asparges, sauté med løg & blåmuslinger samt muslingesauce
Tillægspris kr. 25,-

Dessert:

Ho Kro´s is-tallerken med 3 slags is & tilbehør
Tillægspris kr. 15,-

Eksempel på tillægspris:
2 retters menu med kroens hjemmerøget laks til forret
& stegt oksecuvette til hovedret

2 retter kr. 375,- + kr. 15  i tillæg for laks – i alt kr. 390,- for 2 retter

Børneretter (serveres til børn under 12 år)

Panko-paneret fisk med grøntsagsstave, pommes frites eller pasta  85,-
 
Kødsovs med grøntsagsstave, pommes frites eller pasta 85,-
 

Børne is – Hjemmelavet is efter kokkens valg 65,-