Torsdage i uge 28 til og med uge 32 har vi grillbuffet, og der serveres ikke fra a la carte kortet de aftener.
Se mere om vores grillaftener ved at trykke her
Duet af sprød bakskuld-soufflé & rørt salat af
dampet torskefilet med agurk, frisk majs & dild-olie
2021 Grenache rosé, Abbotts & Delaunay, Languedoc, Frankrig
Forret/Mellemret:
Sprængt røget andebryst med auberginekompot,
bagt pære, ribsgelé, fennikelchips & lun balsamico sauce
Carignan/Spätburgunder, Weingut Riegers, Baden, Tyskland
Hovedret:
Braiseret kalvesteg med nye gulerødder, ærter,løg & persille i frikassé med kartoffelchips & gulerodscrudité
2019 Grenache Noir/Syrah, Lavau, Côtes du Rhône, Frankrig
Oste:
5 slags danske oste med garniture & sprødt
2019 Gewürtztraminer, Simonsig, Stellenbosch, Sydafrika
Dessert:
Brombær i forskellige variationer medsaltkaramelcreme, hasselnødde/karamelkiks & yoghurt is
2018 Banyuls, Rimage, Domaine Cazes, Roussillon
2 retter kr. 375,-
2 retter med vinmenu kr 545,-
3 retter kr. 425,-
3 retter med vinmenu kr. 680,-
4 retter kr. 500,-
4 retter med vinmenu kr. 840,-
5 retter kr. 550,-
5 retter med vinmenu kr. 975,-
A la Carte
Forret:
Ho Kro´s røgede laks med mango/chili salsa,
rørt friskostcreme, cashewnødder & sprødt rugbrød
Tillægspris kr. 15,-
Hovedret:
Tillægspris kr. 25,-
Dessert:
Ho Kro´s is-tallerken med 3 slags is & tilbehør
Tillægspris kr. 15,-
Eksempel på tillægspris:
2 retters menu med kroens hjemmerøget laks til forret
& braisret kalvesteg til hovedret
2 retter kr. 375,- + kr. 15 i tillæg for laks – i alt kr. 390,- for 2 retter
Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Børne is – Hjemmelavet is efter kokkens valg 65,-