Mineralvand 45,- pr kande
Forret:
Dampede blåmuslinger & håndpillede rejer i frikassé
på ristet malttoast med gulerod, porre & marineret spidskål
2022 Sauvignon Blanc, Winegrowers of ARA, Marlborough, New Zealand
Forret/Mellemret:
Kraftig jordskokkebouillon med rilette af lammekølle,
æg royale, purløg, aioli & syltede bøgehatte
2021 Côtes du Rhône Blanc, Le Clos du Caillou, Frankrig
Hovedret:
Sprængt braiseret kalvespidsbryst med variation af
knoldselleri – bagt, puré, friteret og glaseret – med tyttebær & kalvesauce
2015 Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Finca Antigua, La Mancha, Spanien
Oste:
5 slags danske oste med tilbehør
Ripasso, Cantine di Verona, Veneto, Italien
Dessert:
Klassisk tiramisu med mascarpone, ladyfingers & marsala
med kakao-iscreme & mørk chokolade
Banyuls, Domaine De la Rectorie, Sydfrankrig
2 retter kr. 395,-
2 retter med vinmenu kr 595,-
3 retter kr. 485,-
3 retter med vinmenu kr. 745,-
4 retter kr. 555,-
4 retter med vinmenu kr. 915,-
5 retter kr. 635,-
5 retter med vinmenu kr. 1.085,-
A la Carte
Forret:
Ho Kro´s hjemmerøgede laks med mild mango/chilisalsa,
rørt friskostcreme, cashewnødder & rugbrødschips
Tillægspris kr. 20,-
Hovedret:
Dagens lyse fisk i filet stegt i rugmel med gulerodspuré,honningsauteret kål, ristede kikærter, syltet rødløg & hvidvinssauce
Tillægspris kr. 30,-
Dessert:
Ho Kro´s is-tallerken med 3 slags is & tilbehør
Tillægspris kr. 20,-
Eksempel på tillægspris:
2 retters menu med kroens hjemmerøget laks til forret
& Sprængt braiseret kalvespidsbryst til hovedret
2 retter kr. 395,- + kr. 20 i tillæg for laks – i alt kr. 415,- for 2 retter
Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Børne is – Hjemmelavet is efter kokkens valg 70,-