Frokostmenu Klassisk

2023

Velkomst:
Velskænket fadøl – pilsner og classic fra Hancock

1. servering:
2 slags marinerede sild med rugbrød, krydderfedt, kapers, løg og karrysalat
3 slags brød og smør til de første 3 serveringer

2. servering:
Stegt fiskefilet på ristet toast med røget laks, rejer og tomat/paprika dressing

3. servering:
Braiseret “vikingekølle” af sprængt gris med brunkål, rødbeder, sennep og kartofler

4. servering:
Pandekager med vanille-is, hindbærkompot og chokoladesauce
Hertil kaffe/te

5. servering:
Natmad på buffet:
Tarteletter med høns i asparges, tomater og agurk

Halvdags arrangement – kr 620,- pr person:
5 timers arrangement er uden natmad og arrangementet slutter med kaffe
F.eks med start kl 12.00 med velkomst. Baren lukker kl. 17.00
Med i prisen er velkomstdrinks, 4 retters menu, kaffe/te samt fadøl, vin og sodavand ad libitum i 5 timer.

Heldags arrangement – kr. 720,- pr person.
7 1/2 timers arrangement slutter med natmad.
F.eks med start kl 12.00 med velkomst. Natmad serveres kl. 19.00. Baren lukker kl. 19.30
Med i prisen er velkomstdrinks, 4 retters menu, kaffe/te, natmad samt fadøl, vin og sodavand ad libitum i 7 1/2 time.

Diverse:

Arrangementet kan bestilles både til frokost og til aften.

Vi anbefaler, at vi bordene ryddes efter 3. servering. Herefter dækkes der op til kaffe/te til desserten.

Ønsker I ekstra tid med fri bar, er der et tillæg på 50 kr pr 1/2 time for det fulde antal gæster fra festens start.

Mulighed for tilkøb af snaps, spiritus, portvin og avec.

Hvidvin, rødvin og dessertvin – vælg imellem:

Hvidvin vælg imellem:
Pinot Grigio, Villa di Mare Pinot, Piemonte, Italien
Sauvignon Blanc, Vina Echeverria, Curico Valley, Chile

Rødvin – vælg imellem:
Zinfandel, 11th Hour Cellars, Californien   
Primitivo, Feudi di San Marzano, Puglia, Italien

Dessertvin – vælg imellem:
Moscatel, Mas Momentos, Tierra de Castilla, Spanien
Tawny, Buller, Australien