Frokostmenu

2024

Velkomstdrinks:
Hjemmelavet jordbærsaft med gin & lemon

1. servering:
Lun torskefilet bagt med krydderurtepanade, citronsauterede urter i julienne og cashewnødder
2 slags brød og smør

2. servering:
Spinatvaffel med lufttørret skinke, bagt tomat, humus, hytteost og karsesalat

3. servering:
Langtidsstegt kalveculotte, lun spidskål med pinjekerner og persille, bulgur og kold sauce verte

4. servering:
Ostelagkage med kiksebund, passionsfrugt og mosebøllebær
Hertil kaffe/te

Natmad på buffet:
Ho Kro´s røgede laks med flødestuvet spinat, mangosalsa og friskbagt brød

Halvdags arrangement – kr 670,- pr person:
5 timers arrangement er uden natmad og arrangementet slutter med kaffe
F.eks med start kl 12.00 med velkomst. Baren lukker kl. 17.00
Med i prisen er velkomstdrinks, 4 retters menu, kaffe/te samt fadøl, vin og sodavand ad libitum i 5 timer.

Heldags arrangement – kr. 770,- pr person.
7 1/2 timers arrangement slutter med natmad.
F.eks med start kl 12.00 med velkomst. Natmad serveres kl. 19.00. Baren lukker kl. 19.30
Med i prisen er velkomstdrinks, 4 retters menu, kaffe/te, natmad samt fadøl, vin og sodavand ad libitum i 7 1/2 time.

Diverse:

Arrangementet kan bestilles både til frokost og til aften.

Vi anbefaler, at vi bordene ryddes efter 3. servering. Herefter dækkes der op til kaffe/te til desserten.

Ønsker I ekstra tid med fri bar, er der et tillæg på 50 kr pr 1/2 time for det fulde antal gæster fra festens start.

Hvidvin:
Pinot Grigio, Villa di Mare Pinot, Piemonte, Italien

Rødvin:
Zinfandel, 11th Hour Cellars, Californien   

Dessertvin:
Moscatel, Cosecheros Y Criadores, Tierra de Castilla, Spanien

Mulighed for tilkøb af snaps, spiritus, portvin og avec.