Værtsparret

Mads Uhre Schmidt er manden der svinger med gryderne på Ho Kro. Han er født i 1979 i Kvong, en lille by nord for Varde. Mads har stået i lære på Kryb-i-ly Kro i Taulov mellem Kolding og Fredericia, og efter 4 år blev svendeprøven bestået med bronze i oktober 2003. Efter endt læretid var Mads kombineret skibums/kok på det danskejede hotel L’Herpie i Alpe d’huez, Frankrig.
Efter et halvt år var Mads tilbage i Danmark. Nu som køkkenchef på Mefisto i Århus. Her arbejdede han under stjernekokken Lars Kyllesbech, som også har drevet restaurant Knudedyb i Vejers.  Efter et hektisk år gik turen videre til Malling Kro syd for Århus, hvor Mads arbejdede i 2 år. Videre gik det til Fladbro Kro ved Randers som køkkenchef. Her blev det til 9 måneder før Mads satte gang i komfuret i køkkenet på Ho Kro.
Når kødgryderne forlades er det som oftest til fordel for en tur på motorcyklen.

Christina Pagaard Thomsen
 er den anden del af værtsparret. Christina er født i Skjern i 1983, og har derfor også fødderne godt plantet i den vestjyske muld.
Christina gik i lære som kok på Madsen’s Hotel i Bjerringbro og senere på Cafe Viggo i Århus. Svendeprøven blev bestået på Esbjerg Tekniske Skole med karakteren ros. Det blev til 1 år som kok på cafeen i Århus, før turen gik videre til Restaurant Patrice i Åbyhøj.  Herefter var det tid til at prøve at stå på den anden side af lugen. Christina fik læreplads som tjener på Fladbro Kro ved Randers. 2 meget udfordrende år, da Fladbro Kro både rummer en gourmetrestaurant, men også muligheden for at afholde op til 5 selskaber af gangen. Eksamen blev denne gang afholdt i Ålborg, hvor Christina i foråret 2008 høstede 4 12-taller og 1 10-tal som tilsammen gav den meget sjældne karakter, sølv.
Efter et par måneder som tjener på kroen i Randers, dukkede muligheden for en forpagtning på Ho Kro op.
Fritiden fordrives helst med gåture sammen med krohunden, Harley.