Værtsparret

Mads Uhre Schmidt er manden der svinger med gryderne på Ho Kro. Han er født i 1979 i Kvong, en lille by nord for Varde. Mads har stået i lære på Kryb-i-ly Kro i Taulov mellem Kolding og Fredericia, og efter 4 år blev svendeprøven bestået med bronze i oktober 2003. Efter endt læretid var Mads kombineret skibums/kok på det danskejede hotel L’Herpie i Alpe d’huez, Frankrig.
Efter et halvt år var Mads tilbage i Danmark. Nu som køkkenchef på Mefisto i Århus. Her arbejdede han under stjernekokken Lars Kyllesbech, som også har drevet restaurant Knudedyb i Vejers.  Efter et hektisk år gik turen videre til Malling Kro syd for Århus, hvor Mads arbejdede i 2 år. Videre gik det til Fladbro Kro ved Randers som køkkenchef. Her blev det til 9 måneder før Mads satte gang i komfuret i køkkenet på Ho Kro.
Når kødgryderne forlades er det som oftest til fordel for en tur på motorcyklen eller på jagt efter rav.

Christina Pagaard Thomsen
 er den anden del af værtsparret. Christina er født i Skjern i 1983, og har derfor også fødderne godt plantet i den vestjyske muld.
Christina gik i lære som kok på Madsen’s Hotel i Bjerringbro og senere på Cafe Viggo i Århus. Svendeprøven blev bestået på Esbjerg Tekniske Skole med karakteren ros. Det blev til 1 år som kok på cafeen i Århus, før turen gik videre til Restaurant Patrice i Åbyhøj.  Herefter var det tid til at prøve at stå på den anden side af lugen. Christina fik læreplads som tjener på Fladbro Kro ved Randers. 2 meget udfordrende år, da Fladbro Kro både rummer en gourmetrestaurant, men også muligheden for at afholde op til 5 selskaber af gangen. Eksamen blev denne gang afholdt i Ålborg, hvor Christina i foråret 2008 høstede 4 12-taller og 1 10-tal som tilsammen gav den meget sjældne karakter, sølv.
Efter et par måneder som tjener på kroen i Randers, dukkede muligheden for en forpagtning på Ho Kro op.
Fritiden fordrives helst med gåture sammen med krohunden, Harley.
Fra 1. juli 2008 til marts 2010 forpagtede Christina og Mads Ho Kro. Fra marts 2010 købte de sammen kroen.