Selskabsmenuer/Drikkevarer

2018

Forretter

Tarteletter med høns i asparges kr 80,-

Fisketallerken bestående af fisketerrine med noritang,
hjemmerøget laksesalat med butterdejskiks & marinerede rejer i sprød kurv kr 85,-

Rejer marineret med citron og dild hertil tomatcoulis kr 90,-

Gravad laks med sennepsdressing og græskarkerner kr 90,-

Hjemmerøget andebryst, syltede løg samt hindbærvinagrette kr 90,-

Hjemmerøget laks med mango og sprød salat kr 90,-

Krydderurte-bagt torskefilet med kapers og brunet smør kr. 90,-

Carpaccio af okse med pesto og ristede pinjekerner kr 90,-

Roulade af Fanøskinke & friskost med ruccolapesto kr 90,-

Cremet fiskesuppe med laksefarseret rødtunge kr 95,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Sprængt kalvebryst med waldorfsalat og peberrodssauce kr. 180,-

Helstegt kalveculotte med kalveflødesauce kr. 190,-

Kalvesteg stegt som vildt, klassisk garniture, vildtsauce kr 195,-

Baconstegt svinemørbrad med estragonsauce kr 195,-

Farseret unghanebryst med krydderurtesauce kr 195,-

Langtidsstegt andebryst med solbærsauce kr 200,-

2 slags lam med persillesky kr 220,-

2 slags kalv – filet og bryst med calvadossauce kr 230,-

Tournedos af krydderurtestegt oksefilet med portvinssauce kr 250,-

Helstegt krondyrfilet med vildtsauce kr 255,-

Til alle hovedretter serveres sæsonens garniture, portionskartoffel samt smørristede kartofler.

Alle hovedretter tallerken-serveres 1. gang. 2. gang bydes kødet fra fad og vi serverer smørristede kartofler og sauce á part.

Desserter

Islagkage med 3 slags is, flødeskum & bærpure kr. 80,-

Chokoladekonfektkage “Gateau Marcel” med frisk marineret frugt, bærkompot & kirsebæris kr. 85,-

Nødde-karamelkurv med marineret frugt & vaniljeis kr 90,-

Bær/marcipan kage med vanilleis og coulis kr 90,-

Chokoladekonfekttærte med vaniljeis kr 90,-

Fransk citrontærte med marengs og flødeis kr 90,-

Variation af æble bl.a. som kage, is og fromage kr 95,-

Bryllupskage, laves efter ønske, min 30 personer kr 80,-

Natmad

Aspargessuppe med kødboller & brød kr 75,-

Frisk bagte boller med 3 slags pålæg & tilbehør kr 85,-

Hotdogs med det der hører til kr 85,-

Klassisk løgsuppe med ostebrød kr 85,-

Gullasch-suppe med oksekød & urter samt brød kr 90,-

Biksemad med spejleæg, rugbrød & rødbeder kr 90,-

Galloway frankfurter med kartoffelsalat kr 90,-

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat samt
gallowayspegepølse med røræg og purløg kr. 98,-

Børneretter

Hjemmelavede fiskefrikadeller med pasta eller hjemmelavde pommes frites

Røde pølser med pasta eller hjemmelavede pommes frites

Hjemmelavet kødsovs med pasta eller hjemmelavede pommes frites

Drikkevarer

Sodavand 25cl kr 28,-

Fadøl fra Hancock, alm. pilsner og Black, 25cl kr 35,-

Fadøl fra Hancock, alm. pilsner og Black, 40cl kr 45,-

Kaffe kr 25,-

Kaffe med småkager kr 40,-

Kaffe med sødt kr 45,-

Cognac og likør kr 45,-

Aperitif pr. glas / flaske

Hjemmelavet jordbærsaft med lemon & gin kr. 45 pr glas

Æblecider, calvados & frisk æble kr 45,- pr glas

Reserva, Sumarroca, Penedes, Spanien pr flaske kr 315,-

Champagne, Vesselle, Frankrig pr flaske  kr 432,-

Hvidvine pr. flaske

 Chardonnay, Bass River, South Eastern, Australien 235, –
 Sauvignon Blanc, Vina Echeverria, Curicó, Chile 245, –
 Pinot Bianco/Chardonnay/Sauvignon Blanc,
Cantina Terlan, Alto-Adige, Italien 298, –

Rødvine pr. flaske

Primitivo, San Marzano, Puglia, Italien kr 235,-

2016 Shiraz, Bass River, South Eastern, Australien 245, –

2015 Malbec, Alamos, Catena, Mendoza, Argentina 255, –

Dessertvin pr. glas

Muscat Late Harvets, Brown Brothers, Australien kr 42,-

Moscato, River Retreat, Trentham, Australien kr. 42,-

Côteaux de Layon, Château de la Roulerie, Loire Frankrig pr glas kr 55,-

Diverse:

Somersby kr. 35,- pr styk
Bestilles til min. 15 voksne couverter
Priserne er gældende for 2018