Selskabsmenuer/Drikkevarer

2019

Forretter

Tarteletter med høns i asparges 85,-

Fisketallerken med variation af laks – bagt, røget & mousse 90,-

Fisketallerken med fisketerrine, røget laks & marinerede rejer 95,-

Rejer marineret med citron & dild hertil tomatcoulis 95,-

Røget dyrekølle med syltede løg & hindbærvinagrette 95,-

Hjemmerøget laks med mango & sprød salat 95,-

Krydderurte-bagt torskefilet med kapers & brunet smør 95,-

Carpaccio af okse med pesto & ristede pinjekerner 95,-

Roulade af Varde skinke & friskost med basilikumspesto 95,-

Cremet fiskesuppe med laksefarseret rødtunge 98,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Sprængt kalvebryst med waldorfsalat & peberrodssauce 185,-

Langtidsstegt kalveculotte med kalveflødesauce 195,-

Kalvesteg stegt som vildt, klassisk garniture & vildtsauce 200,-

Langtidsstegt krydderurtemarineret oksefilet med kalveflødesauce 200,-

Baconstegt svinemørbrad med estragonsauce 200,-

Farseret unghanebryst med krydderurtesauce 200,-

Langtidsstegt andebryst med solbærsauce 205,-

2 slags lam med persillesky 225,-

Langtidsstegt kalvemørbrad med trøffelsauce 255,-

Helstegt krondyrfilet med vildtsauce 265,-

Til alle hovedretter serveres sæsonens garniture, portionskartoffel samt smørristede kartofler.

Alle hovedretter tallerken-serveres 1. gang.
2. gang bydes kødet fra fad og vi serverer smørristede kartofler og sauce á part.

Desserter

Islagkage med 3 slags is, flødeskum og bærpue 80,-

Duet af chokolade & jordbærmousse med vaniljeis, bærkompot & chokoladeganache 85,-

Chokoladekage ”Gateau Marcel” med frisk marineret frugt, bærkompot & kirsebæris 90,-

Nødde -karamelkurv m/marineret frugt & vaniljeis 90,-

Bær/marcipan kage med vaniljeis & coulis 90,-

Fransk citrontærte med marengs & flødeis 90,-

Variation af æble – bl.a. som kage, is, & fromage 95,-

Bryllupskage, laves efter ønske, min 30 personer 80,-

Natmad

Aspargessuppe med kødboller & brød 75,-

Friskbagt franskbrød & rugbrød med 3 slags pålæg & tilbehør 85,-

Hotdogs med det der hører til 85,-

Lun pulled pork med coleslaw & friskbagte boller 90,-

Byg-selv ribbensteg-sandwich 90,-

Biksemad med spejlæg rugbrød og rødbeder 90,-

Galloway frankfurter med kartoffelsalat 90,-

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat & Gallowayspegepølse med røræg & purløg 98,-

Børneretter

Hjemmelavede fiskefrikadeller med pasta eller pommes frites

Røde pølser med pasta eller pommes frites

Hjemmelavet kødsovs med pasta eller pommes frites

Børneis – 2 slags hjemmelavet is

Drikkevarer

Sodavand på flaske 25 cl kr. 28,-

Fadøl fra Hancock, alm. pilsner og Black, 25 cl kr. 35,-

Fadøl fra Hancock, alm. pilsner og Black, 40 cl kr. 45,-

Kaffe/te kr. 28,- pr person

Kaffe med sødt pr person kr. 48,-

Cognac/likør pr glas kr. 45,-

Somersby pr styk, afregnes efter forbrug kr. 35,-

Aperitif pr. glas / flaske

Æble som calvados, cider & frisk æble, pr glas kr. 45,-

Solbær, Gin & Tonic kr. 55,-

Hjemmelavet jordbærsaft m/lemon & gin pr glas kr. 55,-

Cava Brut, Bonaval, Penedès, Spanien pr flaske kr. 335,-

Champagne, Vesselle, Frankrig pr flaske kr. 482,-

Hvidvine pr. flaske

Chenin Blanc, Zantsi, Western Cape, Sydafrika 255,-
 Chardonnay, Bass River, South Eastern, Australien 255, –
 Marani “Hvid Amarone”, Sartori, Veneto, Italien 325, –

Rødvine pr. flaske

Cabernet Sauvignon/Merlot, Zantsi, Western Cape, Sydafrika 255,-

Primitivo, San Marzano, Puglia, Italien kr 255,-

Grenache/Syrah, Les Traverses, Jaboulet, Ventoux, Frankrig 315,-

Dessertvin pr. glas

Moscato, River Retreat, Tretham, Australien pr glas kr. 42,-
Moscato (perlende), Minini, Piemonte, Italien kr. 45,- pr glas
Côteaux du Layon, Château de Roulierie, Loire, Frankrig kr. 55,- pr glas
Priserne er gældende for 2019