Selskabsmenuer/Drikkevarer

2021

Forretter

Tarteletter med høns i asparges, tomat & agurk 85,-

Fisketallerken med variation af laks – bagt, røget & mousse 90,-

Fisketallerken med fisketerrine, røget laks & marinerede rejer 95,-

Rejer marineret med citron & dild hertil tomatcoulis 95,-

Røget dyrekølle med syltede løg & hindbærvinagrette 95,-

Hjemmerøget laks med mango & sprød salat 95,-

Krydderurte-bagt torskefilet med kapers & brunet smør 95,-

Carpaccio af okse med pesto & ristede pinjekerner 95,-

Roulade af Varde skinke & friskost med basilikumspesto 95,-

Cremet fiskesuppe med laksefarseret rødtunge 98,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Sprængt kalvebryst med waldorfsalat & peberrodssauce 185,-

Langtidsstegt kalveculotte med kalveflødesauce 195,-

Kalvesteg stegt som vildt, klassisk garniture & vildtsauce 200,-

Langtidsstegt krydderurtemarineret oksefilet med kalveflødesauce 200,-

Baconstegt svinemørbrad med estragonsauce 200,-

Farseret unghanebryst med krydderurtesauce 200,-

Langtidsstegt andebryst med solbærsauce 205,-

2 slags lam med persillesky 225,-

Langtidsstegt kalvemørbrad med trøffelsauce 255,-

Helstegt krondyrfilet med vildtsauce 265,-

Til alle hovedretter serveres sæsonens garniture, portionskartoffel samt smørristede kartofler.

Alle hovedretter tallerken-serveres 1. gang.
2. gang bydes kødet fra fad og vi serverer smørristede kartofler
og sauce á part.

Desserter

Islagkage med 3 slags is, flødeskum og bærpue 80,-

Chokoladekage ”Gateau Marcel” med jordbær-is,
 bærkompot og sprød hasselnødde/karamel kiks 85,-

Duet af chokolade & jordbærmousse med vaniljeis, bærkompot & chokoladeganache 90,-

Nødde -karamelkurv m/marineret frugt & vaniljeis 90,-

Bær/marcipan kage med vaniljeis & coulis 90,-

Fransk citrontærte med marengs & flødeis 90,-

Variation af æble – bl.a. som kage, is, & fromage 95,-

Bryllupskage, laves efter ønske, min 30 personer 80,-

Natmad

Aspargessuppe med kødboller & brød 75,-

Friskbagt franskbrød & rugbrød med 3 slags pålæg & tilbehør 85,-

Hotdogs med det der hører til 85,-

Lun pulled pork med coleslaw & friskbagte boller 90,-

Byg-selv ribbensteg-sandwich 90,-

Biksemad med spejlæg rugbrød og rødbeder 90,-

Galloway frankfurter med kartoffelsalat 90,-

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat &
Gallowayspegepølse med røræg & purløg 98,-

Børneretter

Hjemmelavede fiskefrikadeller med pasta eller pommes frites

Røde pølser med pasta eller pommes frites

Hjemmelavet kødsovs med pasta eller pommes frites

Børneis – 2 slags hjemmelavet is

Drikkevarer

Sodavand på flaske 25 cl kr. 28,-

Fadøl fra Hancock, alm. pilsner og Black, 25 cl kr. 35,-

Fadøl fra Hancock, alm. pilsner og Black, 40 cl kr. 45,-

Kaffe/te kr. 28,- pr person

Kaffe med sødt pr person kr. 48,-

Cognac/likør pr glas kr. 45,-

Somersby pr styk, afregnes efter forbrug kr. 35,-

Aperitif pr. glas / flaske

Æbledrinks som calvados, cider & frisk æble pr glas kr. 50,-

Gin Hass (gin, lemon & mango) pr glas kr. 55,-

Hjemmelavet jordbærsaft m/lemon & vodka pr glas kr. 55,-

Cava, Semi Secco, Nitus, Penedès, Spanien pr flaske kr. 355,-

Hvidvine pr. flaske

Chardonnay, Bass River, South Eastern, Australien kr. 255,-

Riesling Trocken, Wiesenmühle, Pfalz, Tyskland 255,-

Viognier, Selection Delas, Rhône, Frankrig kr. 275,-

Sauvignon Blanc, Maison de La Villette, Sydfrankrig kr. 285, –

Rødvine pr. flaske

Primitivo, San Marzano, Puglia, Italien 255,-

Cabernet Sauvignon, Takun, Central Valley, Chile 255,-

Grenache/Syrah, Domaine du Seminaire, Côtes-du-Rhône, Frankrig 265,-

Barbera d’Alba, Ciabot Camerano, Piemonte, Italien 345,-

Dessertvin pr. glas

Muscat Late Harvest, Brown Brothers, Victoria, Australien pr glas 55,-

Moscato d’Asti, Piemonte, Italien pr glas 55, –

Sémillon/Sauvignon Blanc, Chateau Martillac, Loupiac, Frankrig pr glas 65,-

Priserne er gældende for 2021