Sæson menu – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 5. april til og med lørdag d. 28. april 2018

Marmoreret pocheret terrine af lyssej & porre
med peberrodscreme, radiser, purløgsolie & stenbiderrogn
2016 Terres de Molines, Château de Nages, Frankrig
*
Rørt tatar af okse med pocheret æggeblomme,
chips af lotusrod, estragoncreme & syltede rødløg
2015 Pinotage Rosé, Kadette, Kanonkop, Stellenbosch, Sydafrika
*
Medaillons af vildsvinefilet fyldt med grov puré af svampe & bacon.
Serveres med kryddersmør, fyldte champignons & portvinssauce
2013 Carmenere Grand Reserva, Vina Echeverria, Curico Valley, Chile
*
5 slags danske oste med sødt & sprødt
2017 Everton, Brown Brothers, Victoria, Australien
*
Marshmallow tærte med kiksebund,
karamelchokolade, mocca-iscreme & skumfiduser
2016 Recioto, Cantine Lenotti, Veneto, Italien

2 retter 315,-
2 retter med vinmenu 460,-

3 retter 385,-
3 retter med vinmenu 600,-

4 retter 435,-
4 retter med vinmenu 700,-

5 retter 500,-
5 retter med vinmenu 825,-

Tillægspris for ekstra vin til vinmenuen