Sæson menu – Aften

Menuen er gældende fra tirsdag d. 31. juli til og med lørdag d. 1. september 2018

Rørt krabbesalat i grillet brioche med
limemayonnaise, spinatcreme & sauteret spinat
2012 Chardonnay, Los Haroldos, Mendoza, Argentina
*
Røget dyrekølle på kerneknækbrød,
rørt rygeost, blommechutney & marinerede kirsebær
2016 Landernay, Ogier, Lirac, Rhône, Frankrig
*
Langtidsstegt chokolade ko med sukkerærter,
balsamicoglace, solbærpuré, majssauté & kalvesauce
2010 Agiorgitiko, Cavino, Nemea, Grækenland
*
5 slags danske oste med sødt & sprødt
White Port, Burmester, Duero, Portugal
*
Hindbær “Calypso”
Friske hindbær, hindbærkompot, vanille is & flødeskum
2012 Sauternes, Château Piada, Bordeaux, Frankrig

2 retter 315,-
2 retter med vinmenu 470,-

3 retter 385,-
3 retter med vinmenu 615,-

4 retter 435,-
4 retter med vinmenu 720,-

5 retter 500,-
5 retter med vinmenu 850,-

Tillægspris for ekstra vin til vinmenuen