Sæson menu – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 7. februar til og med lørdag d. 2. marts 2019

Torskefilet stegt i rugmel serveret i cremet
kartoffel/porre suppe med marineret broccoli- & blomkålstopping
2016 Sauvignon Blanc, Vina Echeverria, Curicó, Chile


Gravad & røget dyrekølle i duet med
æggestand, sød sennepsmayo, sprødt rugbrød & karse
2013 Chardonnay, Woodstock, Mendocino, Californien

Sprødstegt rilette af okseculotte med glaserede rødbeder,
stegt gulerod, pommes croquette & kalvesauce
2015 Malbec, Alamos, Catena, Mendoza, Argentina

5 slags danske oste med sødt & sprødt
2013 Chianti Classico Riserva, Borgo Scopeto, Toscana, Italien

Chokolade/hasselnøddemousse med
nougatglasur, kvæde is & nougatcrumble
Tinta Barocca, Cape Vintage, Viljoensdrift, Robertson, Sydafrika

2 retter 325,-
2 retter med vinmenu 480,-

3 retter 385,-
3 retter med vinmenu 615,-

4 retter 435,-
4 retter med vinmenu 720,-

5 retter 500,-
5 retter med vinmenu 850,-

Tillægspris for ekstra vin til vinmenuen