Aftenmenu

 
Oktober menu

Gældende fra onsdag d. 6. oktober til og med lørdag d. 30. oktober
 
Forret:
Letrøgede kammuslinger med frisk pasta i flødesauce med gulerod,
skalotteløg & majs samt brændt hvidløg
2019 Furmint, Chateau Dereszla, Tokaji, Ungarn

 

Forret/Mellemret:
“Wienerschnitzel” af kalvebrissel med ærtepuré, kartoffelchips,
peberrod, capers & skum af brunet smør
2019 Chardonnay, Columbia Crest, Columbia Valley, Californien

Hovedret:
Sprængt gråandebryst i baconsvøb med ristede svampe, variation af rødbede,
sprødt grønkål & kalvesauce med appelsin & tranebær
2019 Rosso di Montalcino, Caparzo, Toscana, Italien

Oste:
5 slags danske oste med udvalgt garniture
2016 Shiraz, Neil Ellis, Western Cape, Sydafrika
 
Dessert:
“Pære Belle Helene”
Sukkerpocheret pære med krydderkage crunch, vanilleis,
syltede brombær & lun chokoladesauce
Lambrusco, Terre Cevico, Emilia-Romagna, Italien
 
Til alle hovedretter serveres sauce & kartofler ved siden af
 

2 retter kr. 345,-
2 retter med vinmenu kr 505,-

3 retter kr. 398,-
3 retter med vinmenu kr. 640,-

4 retter kr. 450,-
4 retter med vinmenu kr. 770,-

5 retter kr. 500,-
5 retter med vinmenu kr. 900,-

 

A la Carte

Forret:
Ho Kro´s røgede laks med mango/chili salsa,
rørt friskostcreme, cashewnødder & sprødt rugbrød
Tillægspris kr. 15,-

Hovedret:
Smør- og krydderurtebagt filet af dagens hvide fisk med
grøntsagssauté, syltede grønne tomater, cashewnødder & karsesalat
Tillægspris kr. 25,-

Dessert:
Ho Kro´s is-tallerken med 3 slags is & tilbehør
Tillægspris kr. 15,-

Eksempel på tillægspris:
2 retters menu med kroens hjemmerøget laks til forret & sprængt gråandebryst til hovedret
2 retter kr. 345,- + kr. 15  i tillæg for laks – i alt kr. 360,- for 2 retter

Børneretter (serveres til børn under 12 år)

Røde pølser med grøntsagsstave og grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave og grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave og grove pommes frites eller pasta 78,-

Børne is – Hjemmelavet is efter kokkens valg 55,-