Aftenmenu

Siden er opdateret d. 31. juli
OBS: Husk at vi griller torsdag i uge 27-32.
Det er ikke muligt at bestille fra menuen om torsdagen.
Se grill menuen her
 
Sæsonmenu

Gældende fra tirsdag d. 3. august til og med lørdag d. 28. august
 
Forret:
Terrine af jomfruhummer og torsk med hummermayonnaise,
karsecreme, tomatkompot & vanille-syltede grønne tomater
2019 Vermentino, Doga delle Clavule, Toscana, Italien
 

Forret/Mellemret:
Sprængt røget andebryst med grøntsager i sommerrulle,
avocadocreme, ristede jordnødder & limedressing
2020 Menia, El Paisano, Dominio de Tares, Bierzo, Spanien

Hovedret:
Stegt oksemørbrad med grønne bønner & aspargesbroccoli,
estragonsmør, løvstikkepesto & lun kartoffelsalat
2018 Cashmere, Cline Cellars, California

Oste:
5 slags danske oste med udvalgt garniture
2016 Viognier, Caves Yves Cuilleron, Rhône, Sydfrankrig
 
Dessert:
Fersken, mango, hindbær & vanille i skøn forening
2018 Sémillon, Chateau Peyruchet, Côtes de Bordeaux, Frankrig
 
Til alle hovedretter serveres sauce & kartofler ved siden af
 

2 retter kr. 345,-
2 retter med vinmenu kr 505,-

3 retter kr. 398,-
3 retter med vinmenu kr. 640,-

4 retter kr. 450,-
4 retter med vinmenu kr. 770,-

5 retter kr. 500,-
5 retter med vinmenu kr. 900,-

 

A la Carte

Forret:
Ho Kro´s røgede laks med mango/chili salsa,
rørt friskostcreme, cashewnødder & sprødt rugbrød
Tillægspris kr. 15,-

Hovedret:
Dagens hvide fisk i filet stegt i rugmel med smørsauteret spinat,
ristede cashewnødder, syltede rødløg & citronsauce
Tillægspris kr. 25,-

Dessert:
Ho Kro´s is-tallerken med 3 slags is & tilbehør
Tillægspris kr. 15,-

Børneretter (serveres til børn under 12 år)

Røde pølser med grøntsagsstave og grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave og grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave og grove pommes frites eller pasta 78,-

Børne is – Hjemmelavet is efter kokkens valg 55,-