Sæson menu – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 8. februar til og med lørdag d. 3. marts 2018

Stegt skærisingfilet på sprød toast med
hvedekernerisotto, brændte løg & marineret rosenkål
2015 Grillo, Casa Vinicola, Sicilien, Italien
*
Røget svinemørbrad fra Varde Ådal
med krydret æggestand, mozzarella & karse
2016, Ginesia Rosé, Menicucci, Abruzzo, Italien
*
Persille- & hasselnøddefarseret unghanebryst
med kartoffelpuré, variation af gulerod & skysauce
2014 Cabernet Sauvignon Reserva, Montes, Colchagua Valley, Chile
*
5 slags danske oste med sødt & sprødt
2015 Malbec, Los Haroldos, Mendoza, Argentina
*
Vanillebraiseret ananas med
kokos is, kokos creme, sprød kokos & bagt hvid chokolade
2016 Chateau Le Pin Sacriste, Sainte-Croix-du-Mont, Bordeaux, Frankrig
2 retter 315,-
2 retter med vinmenu 460,-

3 retter 385,-
3 retter med vinmenu 600,-

4 retter 435,-
4 retter med vinmenu 700,-

5 retter 500,-
5 retter med vinmenu 825,-

Tillægspris for ekstra vin til vinmenuen