Sæson menu – Aften

Menuen er gældende fra onsdag d. 10. oktober til og med lørdag d. 3. november 2018

Cremet fiskesuppe med stegt torskefilet,
marineret fennikelsalat, brændt porre & dildolie
2014 Duas Quintas, Ramos Pinto, Douros, Portugal

*
Carpaccio af gravad okse med revet havgus,
ristede peanuts, trøffelmayonnaise, karse & rødbeder
2017 Pinot Gris, Hubert Beck, Dambach-la-Ville, Alsace, Frankrig

*
Stegt kalvefilet med saltbagt selleri, ristede svampe,
brombær/æble kompot, kartoffelrösti & kalvesauce
2013 Chianti Classico Riserva, Borgo Scopeto, Toscano, Italien

*
5 slags danske oste med sødt & sprødt
2016 Gold, Columbia Crest, Washington State, USA

*
Kvæde Tarte Tatin
med syltet kvæde, kvæde is, karamel & citrusmarengs
Muscat of Alexandria, Stellar Winery, Western Cape, Sydafrika

2 retter 315,-
2 retter med vinmenu 470,-

3 retter 385,-
3 retter med vinmenu 615,-

4 retter 435,-
4 retter med vinmenu 720,-

5 retter 500,-
5 retter med vinmenu 850,-

Tillægspris for ekstra vin til vinmenuen