Sæson menu – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 7. december til og med fredag d. 29. december 2017

Stegt paneret hellefiskfilet med
dekonstrueret remoulade, citron & lun dildsauce
2016 Weisser Burgunder, Rieger, Baden, Tyskland

*
Sprødstegt jule-rilette af braiserede grisekæber
med rødbede, sennep & sprøde rugbrødschips
2014 Borgonero, Borgo Scopeto, Toscana, Italien

*
Andelår på 2 måder – confiteret og indbagt –
med pigeonæble i bacon, brunet løgpuré, chips & andesauce
2014 Zinfandel, Cline Cellars, Lodi, Californien

*
5 slags danske oste med sødt & sprødt
2015 Malbec, Bonarda, Petit Verdot, Kaiken, Mendoza, Argentina

*
Blødende chokoladekage med variation af kirsebær –
fromage, is, kompot, julestjerner & julehjerter
2013 Pinot Noir, Cape Vintage Viljoensdrift, Sydafrika

2 retter 315,-
2 retter med vinmenu 460,-

3 retter 385,-
3 retter med vinmenu 600,-

4 retter 435,-
4 retter med vinmenu 700,-

5 retter 500,-
5 retter med vinmenu 825,-

Tillægspris for ekstra vin til vinmenuen