Sæson menu – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 6. december til og med lørdag d. 29. december 2018

Cremet hummerbisque med jomfruhummer & noritang
i pocheret rødtungefilet med creme fraiche & rejechips
2016 Chardonnay, Mas La Chevaliere, Pays d’Oc, Frankrig

Terrine af sprængt andelår med krydderurtesennep,
brunet løgkompot, marineret rødkål & pistacienødder
2015 Nebbiolo Langhe, Trediberri, Piemonte, Italien

Rødvinsbraiserede grisekæber med
variation af jordskokker, sprødt grønkål, flæskesvær & skysauce
2014 Shiraz Eighty Nine, Brown Brothers, Heathcote, Australien

5 slags danske oste med sødt & sprødt
Tinta Barocca, Cape Vintage, Viljoensdrift, Robertson, Sydafrika

Lun pandekage med chokoladecreme, hasselnødder, citron & vanille is
Pineau des Charentes Rosé, Francois Voyer, Cognac, Frankrig

2 retter 315,-
2 retter med vinmenu 470,-

3 retter 385,-
3 retter med vinmenu 615,-

4 retter 435,-
4 retter med vinmenu 720,-

5 retter 500,-
5 retter med vinmenu 850,-

Tillægspris for ekstra vin til vinmenuen