Sæson menu – Aften

Menuen er gældende fra onsdag d. 6. juni til og med lørdag d. 30. juni 2018

Letrøgede og stegte kammuslinger
med grønne asparges, syltede grønne jordbær og grøn olie
2016 Sauvignon Blanc, Reserva, Echverria, Curico Valley, Chile
*
Carpaccio af okse med marineret mozzarella,
basilikumssorbet, pinjekerner & sprøde parmesanflager
2015 Lugana Mandolara, Valerio Zenato, Veneto, Italien
*
Stegt filet af sommerbuk med hvide asparges i skinke,
semi-tørrede tomater, kartoffel frit & vildtsauce
2013 Rosenhof Spätburgunder, Barrique Trocken, Mosel, Tyskland
*
5 slags danske oste med sødt & sprødt
2015 Cabernet Sauvignon/Merlot, Lanoy, Boschendal, Coastal, Sydafrika
*
Friske jordbær med hyldeblomstskum,
creme doublé og jordbærfløde is
2015 Brachetto d’Acqui, Torelli, Piemonte, Italien

2 retter 315,-
2 retter med vinmenu 460,-

3 retter 385,-
3 retter med vinmenu 600,-

4 retter 435,-
4 retter med vinmenu 700,-

5 retter 500,-
5 retter med vinmenu 825,-

Tillægspris for ekstra vin til vinmenuen