Gourmet-Buffet

2018

Gourmetbuffet

Vi tallerken-serverer én af nedenstående forretter.
De øvrige forretter serveres efterfølgende på buffet.

Forretter
Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat
Rejesalat med æbler & dild
Dildsyltet hvid fisk (efter sæson) med rødløg og kapers
Hjemmerøget svinemørbrad, hybenkompot og hindbær vinagrette
Udvalg af ting fra syltekælderen

Hovedretter
Baconstegt unghanebryst eller timianstegt lammeculotte
Kalveculotte med kalveflødesauce
Fisk (efter sæson) gratineret i grov senneps-dild sauce
2 slags kartofler
Grønsalat med udvalg af grønt & sprødt samt krydderurte dressing
Tomatsalat med feta, kerner & rødløg samt balsamicoglace

Desserter
Hjemmerøget brie med syltede svesker
2 slags oste med figenkompot & oliven
Chokolade-konfektkage med vanillecreme, frisk marineret frugt & bærcoulis
3 slags brød samt smør

Pris pr. person kr. 430,- for buffeten

7 1/2 timer arrangement kr. 725,- pr person
Inkl. velkomst, kaffe/te, husets hvid-, rød- og dessertvin, øl og vand ad libitum i 7 1/2 time.

Der kan vælges imellem at slutte af med kagen, hvor ostene bliver serveret inden kagen
eller kagen kan serveres før ostene, hvorefter der sluttes af med ostebord

Bestilles til min. 15 voksne couverter
Priserne er gældende for 2018