Gourmet-Buffet

2019

Gourmetbuffet

Vi tallerken-serverer én af nedenstående forretter.
De øvrige forretter serveres efterfølgende på buffet.

Forretter

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat

Rejesalat rørt med æbler & dild

Varde Skinke med rørt friskost

Røget dyrekølle med basilikumspesto

Udvalg af ting fra syltekælderen

Hovedretter

Baconstegt unghanebryst eller øl-braiserede svinekæber
Langtidsstegt krydderurtemarineret oksefilet
Hvid fisk (efter sæson) gratineret i grov senneps-dild sauce

Små bagte kartofler vendt med krydderurter
Smørristede kartofler
Kalveflødesauce

2 slags salater – vælg imellem:

Grønsalat med udvalg af grønt & sprødt samt krydderurtedressing
Tomatsalat med feta, kerner, rødløg & balsamicoglace
Coleslaw af hvidkål & gulerødder
Broccolisalat med bacon & ristede pinjekerner

Desserter

Hjemmerøget brie med syltede svesker

2 slags oste med garniture

Gateau Marcel – fransk chokoladekage med vanillecreme,
frisk marineret frugt & bærcoulis

3 slags brød samt smør til forretterne, hovedretterne og ostene

Pris pr. person kr. 450,- for buffeten

7 1/2 timer arrangement kr. 745,- pr person
Inkl. velkomst, kaffe/te, husets hvid-, rød- og dessertvin, øl og sodavand ad libitum i 7 1/2 time.

Der kan vælges imellem at slutte af med kagen, hvor ostene bliver serveret inden kagen
eller kagen kan serveres før ostene, hvorefter der sluttes af med ostebord

Bestilles til min. 20 voksne couverter
Priserne er gældende for 2019