Gourmet arrangement

2022

Sammensæt jeres 3 retters menu samt evt. natmad ud fra følgende valgmuligheder:

Velkomstdrinks

Forret – vælger imellem:
– Variation af kroens røgede laks – mousse, roulade med spinat og rørt tatar
– Vesterhavstallerken med syltet torsk, bakskuld i sprød skal og marinerede vadehavsrejer
– Duet af røget dyrekølle med hybenkompot og lufttørret skinke med rørt friskost
2 slags brød og smør

Hovedret – vælger imellem:
– Helstegt oksemørbrad med mild pebersauce
– Langtidsstegt kalveculotte med kalveflødesauce
– Kalvesteg stegt som vildt med vildtsauce
Alle hovedretter serveres med årstidens garniture, råsyltede tyttebær og smørristede kartofler.

Dessert – vælger imellem:
– Lun blødende chokoladekage med bærkompot og vanille-is på marengsbund
– Triologi af jordbær, nougat og chokolade-is med sprød karamelkiks og flødeskum
– Pocheret pære med vanille-is, chokoladesauce, krydderkagecrumble og konditorcreme

Natmad på buffet:
– Friskbagt franskbrød og rugbrød med 3 slags pålæg og garniture
– Tarteletter med høns i asparges, tomater og agurk
– Hotdogs med røde pølser og klassisk tilbehør

Halvdags arrangement – kr 595,- pr person:
5 timers arrangement er uden natmad og arrangementet slutter med kaffe
F.eks med start kl 18.00 med velkomstdrinks. Baren lukker kl. 23.00
Med i prisen er velkomstdrinks, 3 retters menu, kaffe/te med sødt samt øl, vin og sodavand ad libitum i 5 timer.

Heldags arrangementet – kr. 715,- pr person.
7 1/2 timers arrangement slutter med natmad.
F.eks med start kl 18.00 med velkomst drinks. Natmad serveres kl. 01.00. Baren lukker kl. 01.30
Med i prisen er velkomstdrinks, 3 retters menu, kaffe/te med sødt, natmad samt øl, vin og sodavand ad libitum i 7 1/2 time.

Festens forløb:
Under middagen skænker vi vin, øl og sodavand ved bordene.
Bar med øl, vin og sodavand sættes frem, mens vi rydder bordene efter desserten.
Vi dækker til kaffe/te med sødt, når bordene er ryddet efter desserten.
Det er muligt at tilkøbe avec til kaffen og spiritus til drinks til baren.
Der er isvand på bordene under hele middagen.

Arrangementet kan bestilles både til frokost og til aften.

Diverse:
Hovedretten bydes altid rundt 2 gange. Der serveres smørristede kartofler og sauce á part.

Duge, servietter, lys og årstidens blomster er også med i prisen.

Ønsker I ekstra tid med fri bar, er der et tillæg på 50 kr pr 1/2 time for det fulde antal gæster fra festens start.