Kro-Buffet

2020

Krobuffet

Forretter

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat

Rejesalat med æbler & dild

Varde skinke med rørt friskost

Udvalg af hjemmelavede sylteting og kompotter

3 slags brød samt smør

Hovedretter

Langtidsstegt kalveculotte med årstidens grønt

Gratineret hvid fisk (efter sæson) med sennep og dild

Små bagte kartofler med grov krydderurte-olie

Smørristede kartofler med kalveflødesauce

2 slags salater – vælg imellem:

Grønsalat med udvalg af grønt & sprødt samt krydderurtedressing
Tomatsalat med feta, kerner, rødløg & balsamicoglace

Coleslaw med hvidkål, gulerødder og dressing

Broccolisalat med bacon & ristede pinjekerner

Dessert

Gateau Marcel – fransk chokoladekage med blød top

Hindbærfragilité med mascaponecreme og hasselnødder

Frisk marineret frugt, vaniljecreme & bærcoulis

Pris pr. person kr. 375,- for buffeten

5-timers arrangement kr. 595,- pr person
Inkl. velkomst, kaffe/te, husets hvid-, rød- og dessertvin, øl og sodavand ad libitum i 5 timer

Bestilles til min. 20 voksne couverter
Priserne er gældende for 2020