Mineralvand 45,- pr kande
Forret:
Marineret stenbiderrogn med citron, agurk & purløg
med fed creme fraiche, syltede rødløg, karsecreme og -olie
2022 Grüner Veltliner, Urgestein, Jurtschitsch Sonnhof, Kamptal, Østrig
Forret/Mellemret:
Lune grønne asparges med roulade af bresaola & rucola,
rygeostcreme, radiser & vagtelæg
2022 Sauvignon Blanc, Winegrowers of ARA, Marlborough, New Zealand
Hovedret:
Økologisk krydderurtefarseret “Bertels Gris” stegt i marskland skinke med spinatpuré,
råsyltede rabarber, marineret rødbede, gulerødder & sauce gastrique
2020 MV Shiraz, Paxton Vineyards, Mclaren Vale, Australian
Oste:
5 slags danske oste med tilbehør
2018 Cabernet Sauvignon, Cline Cellars, Californien
Dessert:
2 slags vanille is – parfait & iscreme – med mazarinkage,
bagt hvid chokolade & saltkaramel
Gourmandi, Château de Nages, Sydfrankrig
2 retter kr. 395,-
2 retter med vinmenu kr 595,-
3 retter kr. 485,-
3 retter med vinmenu kr. 745,-
4 retter kr. 555,-
4 retter med vinmenu kr. 915,-
5 retter kr. 635,-
5 retter med vinmenu kr. 1.085,-
A la Carte
Forret:
Ho Kro´s hjemmerøgede laks med mild mango/chilisalsa,
rørt friskostcreme, cashewnødder & rugbrødschips
Tillægspris kr. 20,-
Hovedret:
Dagens lyse fisk i filet stegt i rugmel med selleripuré,
knuste jordskokker, syltede løg, grøn olie & hvidvinssauce
Tillægspris kr. 30,-
Dessert:
Ho Kro´s is-tallerken med 3 slags is & tilbehør
Tillægspris kr. 20,-
Eksempel på tillægspris:
2 retters menu med kroens hjemmerøget laks til forret
& Økologisk krydderurtefarseret til hovedret
2 retter kr. 395,- + kr. 20 i tillæg for laks – i alt kr. 415,- for 2 retter
Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Børne is – Hjemmelavet is efter kokkens valg 70,-