{:da}Søndag d. 12. maj
UDSOLGT
Frokost fra kl. 12.00
Aften fra kl. 18.00
Forret:
Hvide asparges med marinerede rejer, sauce Hollandaise & karse
Hovedret:
Langtidsstegt kalvefilet med hjertesalat, parmesan & pinjekerner
samt avokado, hindbær & lime
Dessert:
Variation af rabarber med vaniljeis & sprødt
3 retter kr. 365,-
Mulighed for vinmenu – også til chaufføren
Bordbestilling nødvendigt{:}{:de}
Sonntag 12. Mai – Ab 12 Uhr und ab 18 Uhr
Vorspeise
Weisser Spargel mit marinierten Krabben, Sauce Hollandaise & Kresse
Hauptspeise
Langsam gebratenes Kalbsfilet mit Herzsalat, Parmesan & Pinienkernen sowie Avokado, Himbeere & Limone
Dessert:
Variation vom Rhabarber mit Vanilleeis & etwas Knusprigem
3 Gänge kr 365,- pro Person
Man kann ein Weinmenü dazu wählen – auch für den Fahrer
{:}