Ud af huset

Priserne gælder kun ved ud af huset og minimum 15 voksne kuverter.

Priserne er gældende for 2017.

Der kan forekomme datoer, hvor det ikke er muligt at bestille mad ud af huset.

Alt maden er tilberedt med tanke for, at det skal være så nemt som muligt at gå til.

Forretter og desserter er så vidt muligt anrettet på fade.
Hovedretterne er pakket i varmekasse – dog skal sauce varmes op og kødet skæres.

Vi anbefaler, at der først lukkes op for varmekassen, når man er klar til hovedretten.

Skulle I have spørgsmål efter maden er leveret, ring da til os på tlf. 75279044

Kro-buffet

Hjemmerøget laks med mild mango-chili salsa
Unghaneterrine med soltørrede tomater & hybenkompot
Rejesalat med æbler & dild

Kalveculotte med kalveflødesauce
Krydder-frikadeller
Smørristede kartofler
Grønsalat med udvalg af grønt & sprødt samt dressing

2 slags ost med garniture
Dessertkage med fx bær/chokolade eller nødder

Smør & 2 slags brød

Pris pr person kr. 315,-

Gourmet – buffet

Hjemmerøget laks med mango/chili salsa
Rejesalat med æbler & dild
Hjemmerøget svinemørbrad med hindbærvinagrette
Dildsyltet hvid fisk (efter sæson) med rødløg og kapers
Udvalg af ting fra syltekælderen

Baconstegt unghanebryst eller lam
Kalveculotte med kalveflødesauce
Fisk gratineret i grov senneps-dildsauce
Grønsalat med udvalg af grønt & sprødt samt dressing
2 slags kartofler

Hjemmerøget brie
2 slags oste med garniture
Chokolade kage med vanillecreme eller klassisk tiramisu

Smør & 2 slags brød

Pris pr person kr. 355,-

Selskabsmenu

Forretter

Ho Kro´s koldrøgede laks med mild mango-chili salsa, basilikumspesto & ristede cashewnødder

Terrine af torsk med noritang, dild-marinerede rejer & urtedressing

Roulade af Fanøskinke med friskost, balsamicoglace & marineret salat

Hovedretter

Langtidsstegt oksefilet med timiansauce

Langtidsstegt kalveculotte med kalveflødesauce

Svinemørbrad stegt i bacon & persille med kalvesky

–    alle hovedretter serveres med smørristede kartofler, råsyltede tyttebær samt flere forskellige garniturer –

Desserter

Klassisk italiensk tiramizu med mascapone, amarettolikør, kakoa & ladyfingers

Æble/marcipankage med æblekompot, creme fraiche med vanille & marieneret frugt

Chokolade konfektkage med hvid chokoladecreme,

frysetørrede bær og ristede nødder

2 retter    250,-      3 retter    300,-

Ring og hør nærmere angående mulighederne for eventuelt 4 eller 5 retter