A la carte – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 6. december til og med lørdag d. 29. december 2018

Forretter

Lun frisk gedeost på kerneknækbrød med
avocadopuré, balsamico & sprødt rugbrød 98,-

Cremet hummerbisque med jomfruhummer
& noritang i pocheret rødtungefilet med creme fraiche & rejechips 98,-

Terrine af sprængt andelår med krydderurtesennep,
brunet løgkompot, marineret rødkål & pistacienødder 98,-

Kroens hjemmerøgede laks med mango, basilikum & kerner 98,-

Hovedretter

Dagens fisk på cremet hvedekernerisotto
med parmesankiks, basilikumspesto & bagt tomat 225,-

Rødvinsbraiserede grisekæber med
variation af jordskokker, sprødt grønkål, flæskesvær & skysauce 245,-

Bøf af oksefilet med kryddersmør,
råsyltede tyttebær, ristede svampe & portvinssauce 255,-

Alle hovedretter serveres med kartofler ved siden af

Desserter

Ho Kro´s isdessert med 3 slags is & tilbehør 92,-

Frisk bagte churros vendt i kanelsukker med kanel-iscreme 92,-

Lun pandekage med chokoladecreme, hasselnødder, citron & vanille is 98,

5 slags danske oste med sødt & sprødt 110,-

Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Røde pølser med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Børne is – 2 slags med frysetørrede bær 48,-