A la carte – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 8. februar til og med lørdag d. 3. marts 2018

Forretter

Salat med olie-eddike dressing 85,-

 Stegt skærisingfilet på sprød toast med
hvedekernerisotto, brændte løg & marineret rosenkål 98,-

Røget svinemørbrad fra Varde Ådal
med krydret æggestand, mozzarella & karse 98,-

Kroens hjemmerøgede laks med mango, basilikum & kerner 98,-

Hovedretter

Pestobagt hvid fisk med sauterede grøntsager,
syltede rødløg, ristede cashewnødder & purløgssauce 225,-

Persille- & hasselnøddefarseret unghanebryst
med kartoffelpuré, variation af gulerod & skysauce 230,-

Bøf af oksefilet med timianbagte rodfrugter,
råsyltede rabarber, chips & kalvesauce 255,-

Alle hovedretter serveres med kartofler ved siden af

Desserter
Ho Kro´s isdessert med 3 slags is & garniture 92,-

Klassisk creme brulee med vanille is & appelsinkompot 92,-

Vanillebraiseret ananas med
kokos is, kokos creme, sprød kokos & bagt hvid chokolade 98,-

5 slags danske oste med sødt & sprødt 110,-

Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Røde pølser med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Børne is – 2 slags med frysetørrede bær 48,-