A la carte – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 4. april til og med lørdag d. 28. april 2018

Forretter

Salat med olie-eddike dressing 85,-

Marmoreret pocheret terrine af lyssej & porre
med peberrodscreme, radiser, purløgsolie & stenbiderrogn 98,-

Rørt tatar af okse med pocheret æggeblomme,
chips af lotusrod, estragoncreme & syltede rødløg 98,-

Kroens hjemmerøgede laks med mango, basilikum & kerner 98,-

Hovedretter

Pestobagt hvid fisk med sauterede grøntsager,
syltede rødløg, ristede cashewnødder & purløgssauce 225,-

Medaillons af vildsvinefilet fyldt med grov puré af svampe & bacon.
Serveres med kryddersmør, fyldte champignons & portvinssauce 230,-

Bøf af oksefilet med timianbagte rodfrugter,
råsyltede rabarber, chips & kalvesauce 255,-

Alle hovedretter serveres med kartofler ved siden af

Desserter
Ho Kro´s isdessert med 3 slags is & garniture 92,-

Klassisk creme brulee med vanille is & appelsinkompot 92,-

Marshmallow tærte med kiksebund,
karamelchokolade, vanille-mocca-iscreme & skumfiduser 98,-

5 slags danske oste med sødt & sprødt 110,-

Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Røde pølser med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Børne is – 2 slags med frysetørrede bær 48,-