A la carte – Aften

Menuen er gældende fra onsdag d. 10. oktober til og med lørdag d. 3. november 2018

Forretter

Lun frisk gedeost på kerneknækbrød med
avocadopuré, balsamico & sprødt rugbrød 98,-

Cremet fiskesuppe med stegt torskefilet,
marineret fennikelsalat, brændt porre & dildolie 98,-

Carpaccio af gravad okse med revet havgus,
ristede peanuts, trøffelmayonnaise, karse & rødbeder 98,-

Kroens hjemmerøgede laks med mango, basilikum & kerner 98,-

Hovedretter

Stegt krydderurtepaneret kulmule med efterårsgrønt i sprød pakke,
brændt citron og krydret middelhavsrouille 225,-

Stegt kalvefilet med saltbagt selleri, ristede svampe,
brombær/æble kompot, kartoffelrösti & kalvesauce 245,-

Grillet entrecote af ung-okse med broccoli-asparges,
kryddersmør, råsyltede tyttebær & portvinssauce 255,-

Alle hovedretter serveres med kartofler ved siden af

Desserter

Ho Kro´s isdessert med 3 slags is & tilbehør 92,-

Karamelliserede bagte blommer med vanille is, blommesirup & mandler 92,-

Kvæde Tarte Tatin
med syltet kvæde, kvæde is, karamel & citrusmarengs 98,-

5 slags danske oste med sødt & sprødt 110,-

Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Røde pølser med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Børne is – 2 slags med frysetørrede bær 48,-