A la carte – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 7. december til og med fredag d. 29. december 2017

Forretter

Salat med olie-eddike dressing 85,-

 Stegt paneret hellefiskfilet med
dekonstrueret remoulade, citron & lun dildsauce 98,-

Sprødstegt rilette af braiserede grisekæber
med rødbede, sennep & sprøde rugbrødschips 98,-

Kroens hjemmerøgede laks med mango, basilikum & kerner 98,-

Hovedretter

Dagens fisk bagt i rugbrødsrasp med sauterede grøntsager,
syltede rødløg, ristede cashewnødder & fiskevelouté 225,-

Andelår på 2 måder – confiteret og indbagt –
med pigeonæble i bacon, brunet løgpuré, chips & andesauce 230,-

Bøf af oksefilet med timianbagte rodfrugter,
råsyltede rabarber, chips & kalvesauce 255,-

Alle hovedretter serveres med kartofler ved siden af

Desserter
Ho Kro´s isdessert med 3 slags is & garniture 92,-

Duet af chokolade-og passionsfrugtmousse med karamelcoulis 92,-

Blødende chokoladekage med variation af kirsebær –
fromage, is, kompot, julestjerner & julehjerter 98,-

5 slags danske oste med sødt & sprødt 110,-

Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Røde pølser med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Børne is – 2 slags med frysetørrede bær 48,-