A la carte – Aften

Menuen er gældende fra onsdag d. 6. juni til og med lørdag d. 30. juni 2018

Forretter

Salat med olie-eddike dressing 85,-

Letrøgede og stegte kammuslinger
med grønne asparges, syltede grønne jordbær og grøn olie 98,-

Carpaccio af okse med marineret mozzarella,
basilikumssorbet, pinjekerner og sprøde parmesanflager 98,-

Kroens hjemmerøgede laks med mango, basilikum & kerner 98,-

Hovedretter

Dagens fisk bagt med panade af svampe og trøffelolie serveret
med stuvede forårsløg og porre samt chips af lotusrod 225,-

Stegt filet af sommerbuk med hvide asparges i skinke,
semi-tørrede tomater, kartoffel frit og vildtsauce 230,-

Bøf af oksefilet med spæde grøntsager,
kryddersmør, råsyltede rabarber og portvinssauce 255,-

Alle hovedretter serveres med kartofler ved siden af

Desserter
Ho Kro´s isdessert med 3 slags is & garniture 92,-

Cheesecake med lakrids/kiksebund, citronsorbet og sprød karamel 92,-

Friske jordbær med hyldeblomstskum,
creme doublé og jordbærfløde is 98,-

5 slags danske oste med sødt & sprødt 110,-

Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Røde pølser med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Børne is – 2 slags med frysetørrede bær 48,-