A la carte – Aften

Menuen er gældende fra torsdag d. 9. februar til og med lørdag d. 2. marts 2019

Forretter

Lun frisk gedeost på kerneknækbrød med
avocadopuré, balsamico & sprødt rugbrød 98,-

Torskefilet stegt i rugmel serveret i cremet
kartoffel/porre suppe med marineret broccoli- & blomkålstopping 104,-

Gravad & røget dyrekølle i duet med
æggestand, sød sennepsmayo, sprødt rugbrød & karse 104,-

Kroens hjemmerøgede laks med mango, basilikum & kerner 98,-

Hovedretter

Dagens fisk på cremet hvedekernerisotto
med parmesankiks, basilikumspesto & bagt tomat 235,-

Sprødstegt rilette af okseculotte med glaserede rødbeder,
stegt gulerod, pommes croquette & kalvesauce 245,-

Ribeye af kalv med kryddersmør,
råsyltede tyttebær, bagte rodfrugter & portvinssauce 265,-

Alle hovedretter serveres med kartofler ved siden af

Desserter

Ho Kro´s isdessert med 3 slags is & tilbehør 92,-

Klassisk creme brulee med vanille is & sprød kiks 92,-

Chokolade/hasselnøddemousse med
nougatglasur, kvæde is & nougatcrumble 98,-

5 slags danske oste med sødt & sprødt 110,-

Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Røde pølser med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave & grove pommes frites eller pasta 78,-
Børne is – 2 slags hjemmelavet is 48,-