Opdateret onsdag d. 16. december 2020:
Restauranten åbner igen torsdag d. 11. februar 2021
TAKE AWAY UGE 51
SE HER
~*~
FROKOSTKORT 2020 – kun i huset
Kroens hjemmerøgede laks med mango, basilikum & kerner 125,-
2 stk bakskuld med citron, remoulade & rugbrød 152,-
Fiskerens frokost – duet af 2 slags fisk
både kold og varm – anrettet med hjemmelavet tilbehør 185,-
Slagterens frokost – duet af 2 slags kød
både kold og varm – anrettet med hjemmelavet tilbehør 185,-
Frokostanretning med 2 slags fisk, 2 slags kød & 2 slags ost
– anrettet med hjemmelavet tilbehør 220,-
Der serveres rugbrød & hjemmebagt brød til alle retter
Desserter
Dagens kage 55,-
2 slags hjemmelavet is efter kokkens valg 55,-
2 slags ost med garniture 78,-
Børneretter (serveres til børn under 12 år)
Røde pølser med grøntsagsstave og grove pommes frites eller pasta 78,-
Kødsauce med grøntsagsstave og grove pommes frites eller pasta 78,-
Fiskefrikadeller med grøntsagsstave og grove pommes frites eller pasta 78,-
Børne is – 2 slags hjemmelavet is efter kokkens valg 55,-
JULEANRETNING – SERVERES AF FLERE OMGANGE:
Serveres torsdag til søndag fra d. 26. november til og med d. 20. december 2020.
Serveres også d. 27., 28. og 29. december
Skal forudbestilles min. 1 dag i forvejen. Ring på tlf 75279044 eller mail til hokro@hokro.dk
Bestilles til min. 2 personer.
Tilbydes kun til frokost.
1. servering:
Kroens gravad laks med senneps-dild-dressing & marineret fennikel
Syltet torsk med karrycreme & rødløg
2. servering:
Sprødstegt rilette af and med rødkål & tranebær
Stegt svinebryst med grønkål & hasselnødder
3. servering:
Ris a la mande a la Ho Kro;
Fromage-fløde-mandler & kirsebær
3 slags brød og smør
3 serveringer kr. 290,- pr person